Bengaluru yetiştiricisi dünyanın en pahalı yarıda £ 50 crore -£ crore -Yarı -Dog | Dağıtım

Ferhat

New member
Bengaluru merkezli bir damızlık, bir kurt ve bir köpek arasında bir haç almak için nefes kesen bir miktar verdi. S Satish 4.4 milyon £ harcadı (veya £Güneş, son derece nadir bir “Wolfdog” satın almak için 50 crore bildirdi.

Satish, 51, Yarı Kafası ve Yarım Köpeği (Instagram/@Satishcadaboms)

Türünün ilk örneği olarak görülen Wolfdog, gerçek bir kurt ve Kafkas çobanı arasında bir haç. Cadaboms Okami Şubat ayında Sathish'e satıldı.

Wolfhound hakkında

Cadaboms Okami Amerika Birleşik Devletleri'nde doğdu. Sadece sekiz ayda, zaten 75 kilogramdan fazla ağırlığında ve günde 3 kg çiğ et yiyor.

Köpek bir kurt ve Kafkas Alman Çoban arasında bir haç. Kafkas çobanları, sığırları yırtıcılardan savunmak için yetiştirildikleri, koruyucu doğaları, kalın kürkleri ve Kafkasya Dağları'ndaki kökenleri ile bilinen büyük, güçlü balmumu köpekleridir.

“O son derece nadir bir köpek varyantı ve tam olarak bir kurt gibi görünüyor.

“Köpek Amerika Birleşik Devletleri'nde yetiştirildi ve olağanüstü.

Wolfdog zaten Karnataka'da Satish ile birkaç üst sınıf etkinliğine katıldığı bir sansasyon haline geldi.

Satish, on yıl önce köpekleri üretmek için durdu, ancak şimdi nadir yarışlarını istekli izleyicilere göstererek önemli bir gelire sahip. İddia ediyor £25.000 sadece 30 dakika.

“Bu köpeklere para harcadım çünkü nadirdirler. Ayrıca yeterince para alıyorum çünkü insanlar onları her zaman görmeyi merak ediyorlar” diyor. “Selfie ve resimler çekiyorlar.

Ünlü Wolfdog Cadaboms Okami, 7 hektarlık bir çiftlikte Satish'in diğer köpekleriyle yaşıyor. Bengaluru yetiştiricisi, her köpeğin 20 ayak 20 ayak uzunluğunda bir oda ve koşacak çok fazla alanı var.

“Yürümek ve koşmak için yeterli alan var.