Tüketim vergisi ekibi, ihlaller için bir diğeri olan Gururam'daki tavernalar hakkında konuşuyor

Ferhat

New member
01 Nisan 2025 05:36

Tüketim yetkilileri dedi

GuruMam: Özel bir icra sürüşünde, tüketim vergisi departmanı, Haryana'nın tüketim politikasına uygunluğu gözden geçirmek için Perşembe akşamı Gururam'daki beş taverna'da denetimler yaptı. Yuvalardan biri, kılavuzların ciddi ihlallerinin tespit edilmesinden iki gün sonra mühürlendi. Yetkililer, teftişlerin tüketim vergisi düzenlemelerini kapatan kurumlar için daha kapsamlı bir prosedürün bir parçası olduğunu söyledi. Çekler sırasında, icra ekipleri çeşitli yerlerde lisans koşullarını ve diğer düzensizlikleri ihlal ettiler. Departman, ihlallerin bulunduğu tüm durumlarda ihlal ihlalinin kaydedildiğini doğruladı.

Tüketim vergisi görevlileri, tavernaların doğrudan alkol veremeyeceğini, açık odalarda çalışmadığını ve kirlilik ve sağlık testleri mevcut olmasa bile maliyetleri iradelerine göre hesaplayamadıklarını söyledi. Ayrıca, özellikle yasalarla yasaklanan turist vizesi ile görünen yabancılardan yasadışı dans performanslarını da işaretlediler. (Temsili resim)

Kampanya, 16 Mart'ta bu sütunlarda yayınlanan “GGM Taverns yasal ve güvenlik düzenlemelerine göz ardı etmek için gelişen” başlıklı bir raporda, Ahatas'ın tüm şehrin işletilmesinin yaygın ihlallerini bildiriyor.

Jitender Dudi, “Tüketim vergileri farklılıkları veya ihlalleri bulunursa bulunursa, uygun önlemler alındı. Uygunluk nedeniyle iki gün bir taverna mühürlendi. Önümüzdeki günlerde bu denetim sürücüleri devam edecek ve tüketim politikasının tüm ihlalleri kesinlikle ele alındı.” Dedi.

Tüketim yetkilileri, departmanın lisanslı binaların kötüye kullanılmasını önlemek ve tüm tavernaların, çubukların ve alkol-goals dallarının yasanın bir parçası olarak kesinlikle faaliyete geçmesini sağlamak için gözetimlerini arttırdığını söyledi.

Tüketim vergisi departmanı, şeffaflığın ve lisans standartlarına katı uyumun sürdürülmesinin önemli olduğunu ve tekrarlanan suçluların herhangi bir borçluluk için gösterilmediğini tekrar teyit etmiştir.

Tüketim vergisi görevlileri, tavernaların doğrudan alkol veremeyeceğini, açık odalarda çalışmadığını ve kirlilik ve sağlık testleri mevcut olmasa bile maliyetleri iradelerine göre hesaplayamadıklarını söyledi. Ayrıca, özellikle yasalarla yasaklanan turist vizesi ile görünen yabancılardan yasadışı dans performanslarını da işaretlediler. Bu tür etkinlikler, Hazine Müdürü (CTM) ve geçerli bir marka -noc'un onayını gerektirir.

Başbakan Haryana ile Tavern'e karşı çeşitli şikayetler sunan Yüksek Mahkeme'nin iyi bilinen avukatı ve aktivist Rajeev Yadav, Haryana tüketim vergisi politikası ve Haryana tüketim kontrol kurallarını 5 yıldızlı otellerde gece kulüpleri gibi izinlere karşı sağladı. “Tesisler arasında canlı grup, DJ, Rus turist dansı, terasta ve açık alanda oturma alanı, tavernalar sadece dört duvar ve bir çatının kapalı bir koridorudur.