Mezunlar Chandigarh'daki Mayo College'ı 150 yıl boyunca kutlamak için bir araya geliyor

Ferhat

New member
İtibarenAarya KumariChandigarh

31 Mart 2025 08:54

Mayo College Direktörü Saurav Sinha, dedi

Pencap, Haryana ve Chandigarh'ın Mayo Koleji Mezunlar Derneği Pazar günü Chandigarh Golf Derneği'ndeki (CGA) Chandigarh Golf Derneği (CGA) Akademisi'nde bir kutlama ile kutlandı.

Mayo Koleji Direktörü, Saurav Sinha (soldan üçüncü) ve kutlamaları Pazar günü açmak için lambayı aydınlatan diğerleri. (Keshav Singh/HT)

Marinestab'ın eski başkanı Amiral Sunil Lanba, altı yıl boyunca okuduğu Mayo Koleji'nde geçirdiği zamanın anılarını paylaştı. Kariyerini düşündüğünde, “Babam Hint Donanması'ndaydı ve her zaman doktor olmaya çalıştım. Ancak, babam beni Thenda sınavına almaya teşvik etti ve 1974'te Ulusal Savunma Akademisi'ne katıldım. Silahlı kuvvetlerde hizmet hayatımın en tatmin edici kısmı oldu. Savunma sadece bir iş değil.

Üniversite hayatının anılarını hatırlamaya devam etti ve paylaştı: “Dolunayda bir geleneğimiz vardı. Bir kalede yaşayan bir kraliçe bulmak zorunda olduğumuz bir oyun oynadık.”

Yolculuğunu hatırlayan Yargıç Kamal Singh Grewal, “Yatılı bir okulu olan Mayo Koleji bana bütünlük ve dürüstlük değerlerini öğretti. Başlangıçta bir bilim adamı olmak istedim, ancak aynı yasanın bunun yerine yasayı seçmesi için gerekli olan odak ve bağlılık, Hindistan'ın Yüksek Mahkemeye yaptığı yolculuk ve nihayet Hindistan'ın inancı olan inanılmaz.” “

Mayo College Direktörü Saurav Sinha, “Kolej, öğrencileri sorumluluk almaya devam ettirmeye kararlı bir okuldur.

“Ücret, öğrencilerimize sağladığımız tesisler için geçerlidir. Ayrıca, Hindistan'ın her yerinden ekonomik bir geçmişten gelen bazı parlak öğrencileri kabul etmeyi planlıyoruz. Bu girişim iki yıla kadar sürebilir.”