Ludhiana: Fabrika işçisi asılsız soygun şikayetinde bulunduğu için tutuklandı

Ferhat

New member
Ladhowal polisi, sahte bir hırsızlık şikayetinde bulunan bir fabrika işçisini tutukladı ₹Parayı kapma niyetiyle 9 lakh.


Fabrika işçisi sahte soygun ihbarı nedeniyle tutuklandı. (HT FOTOĞRAF)

Polise göre zanlı, soygun hikâyesini uydurdu ve soyulduğuna dair iddiasını kanıtlamak için kollarında çizikler yaptı.

Sanığın Lalton Khurd köyü sakini olan ve bir kontrplak fabrikasında çalışan Harpreet Singh olduğu belirlendi.

Ek Polis Komiser Yardımcısı (ADCP, Şehir 3) Shubham Aggarwal, Perşembe akşamı polis kontrol odasında Harpreet’ten saldırıya uğradığını ve soyulduğunu iddia eden çılgınca bir telefon aldıklarını söyledi. ₹Ladhowal çevre yolu yakınlarında iki bisikletli hain tarafından 9 lakh.

Haber verilmesi üzerine polis olay yerine gelerek inceleme başlattı.

ADCP, Harpreet Singh’in kollarında bazı çizikler oluştuğunu söyledi. Marketten parayı aldıktan sonra geri dönerken bisikletle seyahat eden iki suçlunun yoluna çıkıp kendisini dövdüğünü ve paranın bulunduğu çantayı çaldığını iddia etti.

“Polis onun iddialarını şüpheli buldu. Ayrıca ifadelerini sık sık değiştirmeye başladı. Polis sert bir şekilde öne çıktığında sanık, parayı almak amacıyla soygun hikayesini uydurduğunu itiraf etti” dedi ADCP.

“Sanık polise para topladığını söyledi ₹Jawaddi bölgesinden 1 lakh ve ₹Khudd Mohalla’dan 8 lakh. Parayı yatırmak için şirket ofisine döndü. Bu arada parayı yağmalamak için komplo kurdu ve soygun hikâyesini uydurdu” diye konuştu.

ADCP, sanığın evine gittiğini ve parayı orada sakladığını da sözlerine ekledi. Ladhowal çevre yoluna gitti ve polisi aradı. Polis, zanlı hakkında Polis Kanunu’nun 66. maddesi uyarınca soruşturma başlattı. Polis, evindeki parayı ele geçirdi.

“Heyecan verici bir haber! Hindustan Times artık WhatsApp kanallarında
Bağlantıya tıklayarak bugün abone olun ve en son haberlerden haberdar olun! Buraya tıklayın!