“11 km için 170 £”: Bengaluru adam dürüstçe sürücüleri övüyor, diyor “İyi, hala var” | Bengaluru

Ferhat

New member
Sürücülerle pazarlık yapmanın genellikle işe gidip gelmenin bir parçası olduğu Bengaluru'da, bir sakininin son deneyimi canlandırıcı bir sürprizdi.

Makale, kullanıcılardan gelen tepkilerin bir kıyafetine yol açtı, birçok sürpriz ve sevinç. (Reddit)

Adam, bir yolculuktan sonra araba ölçüm cihazının bir fotoğrafını paylaşmak için Reddit'e gitti. £11 km'lik bir yolculuk için 166.

“Bengaluru'da hala iyi sürücüler var!”

(Ayrıca okuyun: Bengaluru doktor rezervasyonu, çünkü ikinci kattan atılan sokak köpeğini öldürdüğü iddia edildi: rapor)

Buradaki katkısına bir göz atın:

Makale, kullanıcıların tepkilerinin bir kıyafetine yol açtı, birçoğu şaşırtıcı bir şekilde bastırdı ve böyle dürüst bir karşılaşmanın nadirliğini memnun etti.

Reddit nasıl tepki verdi?

“Umarım oto -a -a'ya teşekkür ederim. O kutlanmalı!” Bir yorumcu yazdı. Adam şöyle dedi: “Evet, evet, bu sıcağında da ekstra bir ücret almadı. Çok mutluydu.”

Diğerleri hem eğlendirilmiş hem de şaşırmıştı. “Ne? Cidden mi? Metrelerde? Bu ilginç ve yeni bir şey,” denir. Bir diğeri sürücüye “Dev Manush” (ilahi kişi) olarak adlandırdı ve kendi çilelerini paylaştı: “Bana soruldu £İpek tahtasından Bellandur'a (10 km) 900 … ve fatura ile birlikte bazı ücretsiz istismar. “

Bazı kullanıcılar nostaljik hale geldi. “Okul günlerimde 90'lı yıllarda ailemle bir arabada seyahat ettiğimi hatırlıyorum, 10 km uzunluğunda bir yolculuk daha önce vardı £50 “, bir kişi hatırladı.” Ölçüm cihazına sürülen bir araba beni nostaljik yaptı. “

“Bu araba türünü korusun! Muhtemelen Bangalore'de bir ölçüm cihazı kullanan tek kişi,” dedi diğeri, arsız bir yorum: “Bu ne zaman? 2005?”

Hatalı araba tarifeleri nedeniyle sıklıkla eleştirilen bir şehirde, bu küçük ama cesaret verici katkı, birçok adil gezinin ve adil sürücülerin hala var olduğunu hatırlattı.

(Ayrıca okuyun: “Bengaluru'da kalmak istiyorsanız Hintçe söyle”: Viral Haberdaki sürücüler, Spark'ın öfkesi)